Koen Sniekers
Author

Koen Sniekers

Koen Sniekers emigreerde in 2013 vanuit Limburg naar het Gooi om zijn eerste stappen in het autosportwereldje te zetten en daarmee van zijn hobby zijn beroep te maken. Als online producer leerde hij bij RTL GP de verschillende kanten van het vak kennen, om begin 2021 de overstap te maken naar de Nederlandse tak van Motorsport.com. Daar houdt hij zich onder andere bezig met het produceren van videocontent, maar schrijft hij ook over de diverse takken van de autosport. De liefde voor de Formule 1 kreeg hij al op jonge leeftijd met de paplepel ingegeven en inmiddels behoren ook de endurance-racerij en de IndyCar tot zijn favoriete autosportdisciplines, maar eigenlijk vindt Koen alles met wielen en een stuur wel leuk. Als groot wielerliefhebber is een motor daarvoor niet eens een vereiste.  

Latest articles by Koen Sniekers

Grid
List

Verstappen: No concerns for 2022 as Red Bull continues F1 car development

Max Verstappen says he has no concerns over Red Bull's continued development of its 2021 Formula 1 car despite title rival Mercedes placing full focus on 2022.

Racing Team Nederland: "No decision on IMSA future"

Dutch LMP2 team Racing Team Nederland says it remains interested in a future presence in the IMSA Sportscar Championship but has denied reports an American campaign is a done deal.